Training
Veilig werken met heftruck basis

Deze training is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de vorkheftruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk.

Deze training is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de vorkheftruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk. Ter ondersteuning van de praktijk wordt gestart met een gedeelte theorie waarin de wetgeving, de risico’s en besturing van de vorkheftruck aan bod komen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Risico vorkheftruck
  • Inspecteren van de vorkheftruck
  • Rijvaardigheden
  • Veilig inladen van pallets
  • Verplaatsen van pallets

Lesmateriaal

Bij aanvang van de theorie worden de theorieboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}