Training
Veilig werken met heftruck basis

Deze cursus is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de vorkheftruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze cursus op de praktijk.

Deze cursus is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de vorkheftruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze cursus op de praktijk. Ter ondersteuning van de praktijk wordt gestart met een gedeelte theorie waarin de wetgeving, de risico’s en besturing van de vorkheftruck aan bod komen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Risico vorkheftruck
  • Inspecteren van de vorkheftruck
  • Rijvaardigheden
  • Veilig inladen van pallets
  • Verplaatsen van pallets

Lesmateriaal

Bij aanvang van de cursus worden de cursusboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen cursusruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Cursusduur en tijden

De cursus betreft 1 dag. De cursustijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze cursus maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}