Training
Veilig werken met heftruck herhaling

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de Basistraining Veilig weken met een Heftruck te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar alle modules worden behandeld.

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de Basistraining Veilig weken met een Heftruck te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar alle modules worden behandeld.

Tijdens deze training worden de risico’s die zijn verbonden aan het werken met de vorkheftruck herhaald. Bovendien verdiept de deelnemer zijn/haar vaardigheden zodat er veiliger en doelmatiger met een heftruck kan worden gewerkt. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

Wet- en regelgeving
Risico vorkheftruck
Inspecteren van de vorkheftruck
Rijvaardigheden
Veilig inladen van pallets
Verplaatsen van pallets 

Lesmateriaal

Voor deze training wordt er geen lesmateriaal verzonden. Ter voorbereiding kunnen deelnemers het eerder uitgereikte theorieboek Interne transportmiddelen doornemen. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 14.00 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}