Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
ATEX alleen examen

Dit examen is bedoeld voor iedereen die werkzaamheden uitvoert in explosiegevaarlijke ruimten. ATEX geeft in hoofdlijnen aan welke procedures een deelnemer moet volgen om deze risico’s te vermijden.

Dit examen is bedoeld voor iedereen die werkzaamheden uitvoert in explosiegevaarlijke ruimten. Voorbeelden zijn operators, productiemedewerkers, schoonmaakpersoneel en ondersteunend kantoorpersoneel. Deze werkomgeving kan risicovolle situaties opleveren.  Door bijvoorbeeld het gebruik van elektrisch gereedschap neemt de kans op explosies toe. ATEX geeft in hoofdlijnen aan welke procedures een deelnemer moet volgen om deze risico’s te vermijden. De richtlijn geeft de minimale voorschriften waar arbeidsplaatsen en arbeidsmiddelen aan moeten voldoen, zodat werknemers op die plaatsen veilig kunnen werken.

Het examen vindt plaats op een van examenlocaties van het examenbureau. Het examen duurt maximaal 60 minuten. Een ATEX certificaat heeft een geldigheid van 3 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:    

Bij deze vorm bereidt de deelnemer zich geheel zelfstandig voor op het examen zonder leermiddelen of trainingsdagen.

Lesmateriaal

Indien de deelnemer meer ondersteuning nodig heeft in de voorbereiding op het examen is er een e-learning module beschikbaar. Kijk voor meer informatie bij andere trainingsvormen op deze website of neem contact op met AOC Snijders voor meer informatie.

Trainingsduur en tijden

Het examen duurt maximaal 60 minuten.
 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta