Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
NEN3140 VP e-learning

Deze training is bedoeld voor personen die werken aan of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties en de procedures hiervan kennen en de risico’s kunnen inschatten. In deze vorm wordt er geen landelijk examen afgenomen.

Deze training is bedoeld voor personen die werken aan of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties en de procedures hiervan kennen en de risico’s kunnen inschatten.
De NEN 3140 norm is een methode om dat systematisch te managen. Met het certificaat tonen zij aan in staat te zijn om op een verantwoorde manier aan elektrotechnische installaties te werken.

De NEN 3140 norm wordt in de meest uiteenlopende branches toegepast. Bij zowel hele grote als hele kleine organisaties. NEN 3140 is de standaard als het gaat om exploitatie, onderhoud, inspectie en beheer van elektrische arbeidsmiddelen. Afhankelijk van het niveau, waarop u werkzaamheden uitvoert dient Voldoende Onderricht Persoon (VOP) of Vakbekwaam Persoon (VP) te volgen.

  • Vakbekwaam Persoon is voor personen die zelfstandig veilig elektronische werkzaamheden uitvoeren.
  • Voldoende Onderricht Persoon is voor personen die onder begeleiding van een VP-er elektronische werkzaamheden uitvoeren.

Door middel van een e-learning wordt de theorie doorlopen. Het is mogelijk om de e-learning op ieder gewenst moment te stoppen en weer op te pakken en hoeft dus niet in één keer doorlopen te worden.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Gevaren van elektriciteit
  • Personen
  • Materiaal
  • Veilig werken
  • Elektrotechniek

Lesmateriaal

De inlogcodes voor de e-learning worden voor het examen naar de deelnemers gemaild. De oefentoetsen kunnen onbeperkt worden gemaakt. Voor het proefexamen heeft de deelnemer 2 pogingen. In deze vorm wordt er geen landelijk examen afgenomen en ontvangen de deelnemers geen certificaat/diploma.

Trainingsduur en tijden

In deze vorm wordt er geen examen NEN3140 afgelegd.

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
thumb nibhv
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta