Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
BHV basis Eerste Hulp

Deze training is bedoeld voor personen die een onderdeel uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie. Zij worden opgeleid om een specifieke rol te vervullen.

Deze trainng is bedoeld voor personen die een onderdeel uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie. Zij worden opgeleid om een specifieke rol te vervullen.

Let op:
In deze training wordt enkel de module “eerste hulp” behandeld van de basis BHV training. Indien de deelnemer niet in het bezit is van een certificaat brandbestrijding en ontruiming geeft het volgen van deze training geen recht op het certificaat “bedrijfshulpverlener”.   

De basistraining wordt gegeven volgens de normen van het NIBHV. Tijdens de training worden de letsels/ziektebeelden behandeld die het meeste voorkomen. Voor specifieke bedrijfsrisico’s (bijv. elektriciteitsletsels) zal een aanvullende training of instructie nodig zijn.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Alarmeren volgens procedure
  • Benaderen van een slachtoffer
  • Reanimatie & AED
  • Stabiele zijligging
  • Aanleggen van verbanden
  • Ziektebeelden
  • Bewustzijn

Lesmateriaal

Het theorieboek Basis Bedrijfshulpverlener wordt vooraf toegezonden. Wij adviseren voor de trainingdag de module Eerste Hulp door te nemen. Aan het einde van de dag zal er een theorie examen plaatsvinden om de module af te sluiten.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.
 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta