Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
Ploegleider basis

Deze training is bedoeld voor personen die binnen een bedrijfshulpverleningsorganisatie de rol van Ploegleider vervullen. Tijdens een calamiteit geeft de Ploegleider op een efficiënte manier leiding aan de bedrijfshulpverleners.

Deze training is bedoeld voor personen die binnen een bedrijfshulpverleningsorganisatie de rol van Ploegleider vervullen. Als er meerdere bedrijfshulpverleners zijn aangesteld is het een toegevoegde waarde om een of meer personen op te leiden tot Ploegleider. Tijdens een calamiteit geeft de Ploegleider op een efficiënte manier leiding aan de bedrijfshulpverleners. Hij/zij is verantwoordelijk voor de naleving van de geldende procedures . 

Let op:
Om deel te kunnen nemen aan de training dient de deelnemer reeds in het bezit te zijn van een geldig certificaat bedrijfshulpverlener.

Tijdens de training worden meest voorkomende scenario’s behandeld en er wordt er geoefend met een algemene inzetprocedure. Voor specifieke bedrijfsrisico’s (bijv. werken op hoogte) zal een aanvullende training of instructie nodig zijn. Tijdens de herhalingstrainingen kunnen deelnemers onderwerpen aandragen waar zij in hun rol als bedrijfshulpverlener mee te maken hebben gehad.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet en regelgeving
  • BHV-organisatie
  • Leidinggeven
  • Werken met scenario’s
  • Table top oefeningen
  • Inzet oefeningen in trainingscentrum

Lesmateriaal

Het theorieboek Ploegleider wordt op de eerste dag uitgereikt en zal de eerste dag gezamenlijk worden doorgenomen. Op de tweede dag wordt de theorie afgesloten door middel van een theorie examen. Het praktijkexamen bestaat uit het leiden van een inzet die wordt beoordeeld door een instructeur.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 2 dagen. De trainingstijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.
 

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta