Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
Ploegleider herhaling

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de training Basis Ploegleider te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar de meest voorkomende ongevalsscenario’s worden behandeld.

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de training Basis Ploegleider te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar de meest voorkomende ongevalsscenario’s worden behandeld: het verlenen van eerste hulp bij spoedeisende en geen spoedeisende zaken, bestrijden van een beginnende brand en het ontruimen van een gebouw bij een calamiteit.

Tijdens de training worden meest voorkomende scenario’s behandeld en wordt er geoefend met een algemene inzetprocedure. Voor specifieke bedrijfsrisico’s (bijv. werken op hoogte) zal een aanvullende training of instructie nodig zijn. Tijdens de herhalingstrainingen kunnen deelnemers onderwerpen aandragen waar zij in hun rol als bedrijfshulpverlener mee te maken hebben gehad.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet en regelgeving
  • BHV-organisatie
  • Leidinggeven
  • Werken met scenario’s
  • Table top oefeningen
  • Inzet oefeningen

Lesmateriaal

Voor deze training wordt er geen lesmateriaal verzonden. Ter voorbereiding kunnen deelnemers het bij de basistraining verstrekte theorieboek Ploegleider doornemen.

Tainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta