Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
HACCP e-learning

Deze online training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden bekend dienen te zijn met de HACCP hygiënecode. HACCP hygiënecode is een certificering methode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen.

Deze online training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden bekend dienen te zijn met de HACCP hygiënecode. HACCP hygiënecode is een certificering methode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste. Na de digitale training weten de deelnemers hoe de methode HACCP werkt, hoe het moet worden toegepast in de praktijk en wat zij moeten doen als ze met levensmiddelen werken. In deze training wordt ook aandacht besteed aan het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen.

Deze training bestaat uit twee gedeelten:

  • E-learning HACCP
  • Online eindtoets

Door middel van een e-learning wordt de theorie van HACCP doorlopen. Het is mogelijk om de e-learning op ieder gewenst moment te stoppen en weer op te pakken en hoeft dus niet in één keer doorlopen te worden.

Nadat de deelnemer doorgeeft dat de e-learning is doorlopen worden de uitslagen bekeken. Iemand is geslaagd voor de online eindtoets met een score van 70% of hoger. Iedere deelnemer die is geslaagd voor de  eindtoets ontvangt een deelname-certificaat. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.

Onderwerpen die behandeld worden

  • Belang van hygiëne
  • HACCP methode
  • Persoonlijke hygiëne
  • Schoonmaken, afval en ongedierte
  • Temperatuurbeheersing
  • Inrichten van bedrijfsruimten
  • Inkoop, Opslag en houdbaarheid
  • (Voor)bereiden, presenteren en serveren

Lesmateriaal

De inlogcodes voor de e-learning worden naar de deelnemers gemaild. De e-learning bestaat uit 7 modules inclusief een oefentoets per module. Online naslagwerk met alle richtlijnen en examenstof. Tevens is de eindtoets beschikbaar in de e-learning

Trainingsduur en tijden

Gemiddeld is een deelnemer 4 uur bezig met deze e-learningmodule.
 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta