Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
Veilig aanslaan, hijsen en verplaatsen van lasten

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden moeten hijsen en aanslaan van lasten. Ondeskundig gebruik van hijsmiddelen kan leiden tot beschadigingen, tijdverlies en gevaarlijke situaties. De nadruk ligt de praktijk.

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden moeten hijsen en aanslaan van lasten. De Arbo-wet schrijft voor dat dit slechts mag worden uitgevoerd door deskundigen. Ondeskundig gebruik van hijsmiddelen kan leiden tot beschadigingen, tijdverlies en gevaarlijke situaties. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk.

Deze training is zowel bedoeld voor personen met weinig of geen ervaring en voor personen die een hercertificering moeten behalen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Veiligheid
  • Hijswerktuigen en gereedschappen
  • Praktijkoefeningen

Lesmateriaal

Bij aanvang van de training worden de theorieboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dagdeel. De tijden zijn van 08.30 – 12.00 uur of 13.00 – 16.30 uur. Koffie/thee zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta