Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
Veilig werken met Reachtruck basis

Deze training is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de reachtruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk.

Deze training is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de reachtruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk. Ter ondersteuning van de praktijk wordt gestart met een gedeelte theorie waarin de wetgeving, de risico’s en besturing van de reachtruck aan bod komen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden

  • Wet- en regelgeving
  • Risico reachtruck
  • Inspecteren van de reachtruck
  • Rijvaardigheden
  • Veilig inladen van pallets
  • Verplaatsen van pallets

Lesmateriaal

Bij aanvang van de training worden de theorieboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta