Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
VCA Basis Pools klassikaal incompany

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werk in bezit moeten zijn van een geldig VCA basis diploma en wordt in het Pools gegeven. Met dit diploma wordt aangetoond dat een werknemer de basiskennis van veilig en gezond werken beheerst.

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werk in bezit moeten zijn van een geldig VCA basis diploma en wordt in het Pools gegeven. Met dit diploma wordt aangetoond dat een werknemer de basiskennis van veilig en gezond werken beheerst. Ze zijn dan bekend met de Arbowet en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het voorkomen van arbeidsongevallen.

Aansluitend aan de trainingsdag wordt het examen in het Pools afgenomen. Een examen Basis VCA bestaat uit 40 vragen in verschillende vormen. Een deelnemer is geslaagd voor het examen wanneer minimaal 2.580 (64,5%) punten zijn behaald. Het diploma is 10 jaar geldig. De diplomagegevens worden opgenomen in het diplomaregister van de VCA examenbank.
De onderwerpen die worden behandeld voldoen aan de eindtermen zoals deze zijn vastgelegd door het Centraal College van Deskundigen onder toezicht van Stichting Samenwerken Voor Veiligheid.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Arbo-wet
  • Risico en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Brand- en explosiegevaar
  • Werken in besloten ruimten
  • Gereedschappen en machines
  • Werken op hoogte
  • Verplaatsen van lasten
  • Risico’s bij elektrisch- en autogeen lassen
  • Persoonlijke bescherming

Lesmateriaal

Er is geen Poolse vertaling beschikbaar van het theorieboek Basis VCA. Indien gewenst kan het Nederlandstalig boek vooraf worden toegezonden. Aansluitend aan de trainingsdag wordt om 16.00 uur het examen afgenomen door het examenbureau.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.00 uur met aansluitend het examen. Een Basis VCA examen duurt 60 minuten. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.
 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

  076-5204999
Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
thumb nibhv
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta