Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
VOL VCA alleen landelijk examen

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werk in bezit moeten zijn van een geldig VCA VOL diploma. Met dit diploma wordt aangetoond dat iemand kennis heeft op het gebied van veilig en gezond werken en dit kan overbrengen op anderen.

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werk in bezit moeten zijn van een geldig VCA VOL diploma. Met dit diploma wordt aangetoond dat een leidinggevende werknemer of ZZP’er kennis heeft op het gebied van veilig en gezond werken en dit kan overbrengen op anderen. De deelnemers zijn bekend met de Arbowet en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het voorkomen van arbeidsongevallen en het organiseren van toolboxmeetings.

Het examen kan plaats vinden op de trainingslocatie van AOC Snijders of op een van examenlocaties van het examenbureau. Het examen VOL VCA bestaat uit 70 vragen in verschillende vormen. Een deelnemer is geslaagd voor het examen wanneer minimaal 4.515 (64,5%) punten zijn behaald. Het diploma is 10 jaar geldig. De diplomagegevens worden opgenomen in het diplomaregister van de VCA examenban

Onderwerpen die behandeld worden

Bij deze vorm bereidt de deelnemer zich geheel zelfstandig voor op het examen zonder leermiddelen of trainingsdagen.

Lesmateriaal

Indien de deelnemer meer ondersteuning nodig heeft in de voorbereiding op het examen zijn er diverse trainingsvormen mogelijk: klassikale dagtraining, e-learning module of een 1-op-1 training. Kijk voor meer informatie bij andere trainingsvormen op deze website of neem contact op met AOC Snijders voor meer informatie.

Trainingsduur en tijden

Het examen VCA VOL duurt 90 minuten.
 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta