Training
VIL VCU alleen examen

Deze training is bedoeld voor intercedenten en leidinggevende van VCU-gecertificeerde uitzendorganisaties en uitzendorganisaties die personen leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Dit geldt voor vaste en tijdelijke medewerkers.

Deze training is bedoeld voor intercedenten en leidinggevende van VCU-gecertificeerde uitzendorganisaties en uitzendorganisaties die personen leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Dit geldt voor vaste en tijdelijke medewerkers. Met dit diploma wordt aangetoond zij basiskennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat zij deze kennis kunnen toepassen in het belang van de personen die worden uitgeleend. De deelnemers zijn bekend met wet- en regelgeving, de risico’s van het uitzendwerk en de specifieke situatie bij de inlener.

VIL VCU behandeld dezelfde onderwerpen die bij VOL VCA aan bod komen, maar dan bekeken vanuit de uitzendorganisatie. Hierbij valt te denken aan wetgeving, rollen, taken en verantwoordelijkheden gericht op in- en uitlenen en het bespreken van aandachtspunten voor de uitgeleende medewerker.

Het examen kan plaats vinden op de trainingslocatie van AOC Snijders of op een van examenlocaties van het examenbureau. Een examen VIL VCU bestaat uit 70 vragen in verschillende vormen. Een deelnemer is geslaagd voor het examen wanneer minimaal 4.515 (64,5%) punten zijn behaald. Het diploma 10 jaar geldig. De diplomagegevens worden opgenomen in het diplomaregister van de VCA examenbank.

Onderwerpen die behandeld worden:

Bij deze vorm bereidt de deelnemer zich geheel zelfstandig voor op het examen zonder leermiddelen of trainingsdagen.

Lesmateriaal

Indien de deelnemer meer ondersteuning nodig heeft in de voorbereiding op het examen zijn er diverse trainingsvormen mogelijk: klassikale dagtraining, e-learning module of een 1-op-1 training. Kijk voor meer informatie bij andere trainingsvormen op deze website of neem contact op met AOC Snijders voor meer informatie.

Trainingsduur en tijden

Het examen VIL VCU duurt 90 minuten.

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}