Controle nood- / vluchtwegverlichting

De (verlichte) groene bordjes die u bij een calamiteit de uitweg wijzen.

 

Controle

De controle van de nood- / vluchtwegverlichting richt zich op het waarborgen van de goede staat van deze middelen zodat er in geval van een calamiteit vanuit kan worden gegaan dat men op een veilige manier een gebouw kan verlaten.

Noodverlichting

Conform het Gebruiksbesluit én de Arbo-wet dient in ieder gebouw nood- / vluchtwegverlichting aanwezig te zijn die tenminste éénmaal per jaar volgens NEN-EN 1838 onderhouden en gecontroleerd wordt. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkende keurmeester van AOC Snijders. Het kost u weinig moeite omdat de keurmeester bij u langs komt en alles ter plekke afhandelt. Zo heeft deze alle onderdelen voor nood- / vluchtwegverlichting bij en kan hij deze gelijk vervangen mocht het nodig zijn.

U voldoet na de controle aan de normen die gesteld worden door de wetgever of certificerende instantie. Ook worden tijdens de keuring alle te keuren armaturen voorzien van een unieke code waardoor de algehele naspeurbaarheid verhoogd wordt. Mocht er dus sprake zijn van een calamiteit kunt u aantonen dat uw nood- / vluchtwegverlichting in orde was, dit moet u ook aan kunnen tonen bij de verzekeraar.

Cursussen

Wanneer er sprake is van een calamiteit kan het tot 10 minuten duren voordat er hulp van buitenaf aanwezig is. In die eerste minuten kunt u zelf al een hoop doen om iedereen in uw omgeving en u zelf in veiligheid te brengen. U moet dan natuurlijk wel weten hoe te handelen. Hiervoor bieden wij verschillende cursussen aan waaronder bedrijfshulpverlening. Hier leren u en / of uw medewerkers hoe te handelen in een bedreigende situaties. Er komen nog veel meer onderwerpen voorbij die bijdragen aan de veiligheid binnen uw bedrijf. Als werkgever met personeel in dienst bent u zelfs wettelijk verplicht om aan de eisen rondom bedrijfshulpverlening te voldoen.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.