VCA Cursus Breda

Op zoek naar een geschikt VCA cursus in de omgeving van Breda? AOC Snijders heeft een groot aanbod veiligheidscursussen in de omgeving van Breda. Onze locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Wij bieden twee VCA Cursussen aan in Breda: VCA Basisveiligheid en VCA VOL. Een VCA Basisveiligheid certificaat is verplicht voor alle medewerkers die in een risicovolle omgeving werken. VCA VOL is verplicht voor leidinggevenden die verantwoordelijkheid dragen voor hun eigen veiligheid en die van anderen. Naast dat een VCA verplicht is, voorkomt een VCA-certificaat ongevallen op de werkvloer en creëert het een veilige werkomgeving voor je werknemers.

VCA Cursussen in Breda

In Breda bieden wij de VCA Basisveiligheid en de VCA VOL cursus aan. Wij raden altijd aan om deze cursus klassikaal te volgen, omdat wij vinden dat praktijk toch de beste leerweg is. Tijdens de cursus wordt er theorie behandeld over actuele wetgeving, veilig werken, preventie en meer. Aan het eind van de (eerste of tweede) dag volgen de cursisten een eindexamen. Bij het behalen van dit examen wordt vervolgens een B-VCA certificaat of VCA-certificaat uitgereikt. Deze cursus is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch, examen en de certificering.

Cursus op locatie

De VCA Basisvaardigheden en de VCA VOL cursus zijn klassikaal te volgen in een of twee dagen. We geven op onze eigen locatie in Breda de VCA cursus, maar ook op locaties in de omgeving van Breda. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

button-bekijkdirectinbreda

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor VCA cursisten uit: Tilburg, Etten-Leur, Rotterdam-Hoogvliet, Hoeven, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Zevenbergen, Moerdijk, Zundert, Oosterhout, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel.

Meer informatie over een VCA cursus of een andere opleiding?
Bel dan nu: 076-5204999 of stuur een e-mail.


AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl