EEN BHV CURSUS IN APELDOORN;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

Op zoek naar een BHV cursus in de regio van Apeldoorn? Dan bent u bij AOC Snijders aan het juiste adres!

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een BHV cursus in Breda of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Wij verzorgen door heel het land BHV cursussen. U kunt bij ons terecht in ons eigen opleidingscentrum in Breda of 1 van onze andere goedgekeurde cursuslocaties. Tevens is er ook de mogelijkheid voor een opleiding/cursus op locatie! Bel voor meer informatie: 076-5204999.

Wist u dat u als ondernemer (met personeel in dienst) zelfs wettelijk verplicht bent om aan alle eisen rondom bedrijfshulpverlening (BHV) te voldoen? Wacht daarom niet te lang en schrijf u online in voor een cursus!

BHV op de werkvloer

Een veilige en gezonde werkomgeving dragen bij aan een positieve sfeer onder de werknemers. Het vergroot de omzet kansen om te voldoen aan veiligheidseisen van potentiële opdrachtgevers. Ook worden er kosten bespaart omdat er bij een eventueel bedrijfsongeval beter gehandeld kan worden en daardoor de gevolgschade wordt beperkt. Een investering in een BHV cursus heeft u als werkgever dus snel terugverdient!

Onze cursussen

Schrijf u vandaag nog in via de website voor een BHV cursus of een van onze andere cursussen/opleidingen. Klik op een van onderstaande cursussen voor meer informatie of om u in te schrijven. Voor alle cursussen zijn meerdere cursuslocaties beschikbaar.

 

Hoofd BHV
Ploegleider

 

Apeldoorn

Apeldoorn het kloppend hart van de Veluwe, met vele omliggende dorpjes, een grote stad met veel werkgelegenheid. Voor al deze verschillende bedrijven is het belangrijk om zorg te dragen voor haar werknemers en eventuele gasten. Daarom is voor al deze bedrijven, klein en groot, een BHV cursus beschikbaar om zo zorg te dragen aan de bedrijfsveiligheid.

De locatie in Apeldoorn is ook goed te bereiken voor cursisten uit: Beekbergen, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek, Barneveld, Deventer, Zutphen, Epe, Nunspeet.

Een BHV cursus volgen in Apeldoorn?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta