EEN BHV CURSUS IN ROTTERDAM-HOOGVLIET;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

In de regio Rotterdam Hoogvliet op zoek naar een BHV cursus? Dan bent u bij AOC Snijders aan het juiste adres!

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een BHV cursus in Rotterdam-Hoogvliet of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Wij beschikken door het hele land over goedgekeurde BHV cursuslocaties, van Roermond tot Apeldoorn. Al onze cursuslocaties zijn goed te bereiken met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Wist u dat als u ondernemer bent (met personeel in dienst) u wettelijk verplicht bent om aan alle eisen rondom BedrijfsHulpVerlening (BHV) te voldoen. Daarom zijn er ook mogelijkheden voor een opleiding of cursus op uw eigen locatie! Bel voor meer informatie: 076-5204999

BHV op de werkvloer in Rotterdam Hoogvliet

Een veilige arbeidsomgeving draagt bij tot een goede werksfeer en minder ziekteverzuim. Dit heeft invloed op de werknemers de werkgever en de samenleving. Het vergroot de omzetkansen om aan veiligheidseisen te voldoen van potentiële opdrachtgevers. Een investering in een BHV cursus heeft u zo terug verdient. Het vermindert ziekteverzuim omdat uw werknemers weten hoe te handelen tijdens een bedrijfsongeval en zo de eventuele gevolgschade minder zullen zijn, of nog beter om een bedrijfsongeval te voorkomen.

Onze cursussen

Hieronder vind u het volledige cursusaanbod. Klik op de link voor meer informatie en schrijf u direct online in voor de betreffende cursus.

 

Hoofd BHV
Ploegleider

Rotterdam Hoogvliet

Rotterdam de grootste havenstad van Europa en een vestigingsplaats voor vele grote bedrijven. Met zoveel bedrijven op een locatie zijn er ook duizenden werknemers. Dan is het natuurlijk belangrijk om de bedrijfshulpverlening op orde is om ongevallen te voorkomen. Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam, waar ook veel bedrijven zijn gevestigd en waar vele mensen werken in Rotterdam is ook gebaat bij een goede bedrijfshulpverlening.Voor al deze bedrijven hebben wij een professionele BHV cursus beschikbaar.In Breda hebben wij een eigen veelbezochte cursuslocatie beschikbaar. U kunt hier tevens terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen.

Onze locatie in Breda is ook goed te bereiken voor cursisten uit: Hoogvliet Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Gouda, Delft, Den Haag, Dordrecht, TilburgOosterhoutZevenbergenMoerdijk.

Een BHV cursus volgen in Rotterdam-Hoogvliet?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta